Docflow

• In Twinfield is de status terug te zien van Docflow. Dit geldt voor flows die zijn aangemaakt na 24 september. Het voordeel van deze wijziging is dat het overzicht in Twinfield wordt bijgewerkt en een actueel overzicht biedt van afgesloten flows of juist open acties. Handmatig de status bijwerken in Twinfield is hierbij niet meer nodig.
  • In het verleden werd een voorbeeld van het xbrl document niet getoond als er speciale tekens in de titel van het document stonden. Dit probleem is verholpen.

Indien klanten geen rechten hebben om zelf flows te starten wordt het menu ‘Start een nieuwe flow’ niet meer getoond.

Drive

• Een Drive map voor onderling gebruik is toegevoegd onder de naam ‘Intern’. Alleen de organisatie gebruikers hebben toegang tot deze map, zodat interne documenten of concepten gerelateerd aan die klant opgeslagen kunnen worden.
  • Een document kan voortaan worden geopend in een nieuw tabblad, indien de gebruikte browser dit ondersteunt. Anders wordt een document direct gedownload, wanneer je er op klikt in Drive.
  • Verschillende UI verbeteringen zijn doorgevoerd.

Jaarplan

• Nieuwe afspraken in het jaarplan kunnen worden ‘Toegewezen’ aan een specifieke organisatie gebruiker.
  • Vink ‘Alert aanmaken’ in een afspraak aan om de organisatie gebruiker met een melding te herinneren aan de taak/afspraak.
  • Een nieuw ‘Overzicht’ voor de organisatie gebruiker. In dit overzicht staan de openstaande taken voor alle organisaties met alle openstaande acties.

• Overige verbeteringen aan UI en gebruikersgemak.

Overige verbeteringen

• Foutmeldingen zijn uitgebreid met informatie wat er mis is gegaan, zodat de gebruiker de fout in de toekomst wellicht kan voorkomen.
  • Bij verschillende foutmeldingen zijn vertalingen toegevoegd.
  • Verbeteringen aan SBR-API m.b.t. stabiliteit en kwaliteit.