Nieuw design

Het design van Drive, DocFlow en PBCL is doorgetrokken tot het notificatiescherm. In de tabel zijn meerdere kolommen toegevoegd:

• Naam klant;
  • Omschrijving notificatie;
  • In behandeling door (nieuw): taken die aan een bepaalde gebruiker zijn toegewezen;
  • Tekenbevoegde (nieuw): de gebruiker die bevoegd is om een flow te ondertekenen;
  • Applicatie (nieuw): uit welke applicatie de notificatie is gegenereerd;
  • Groep (nieuw): welke gebruikersgroep deze notificatie betreft;
  • Datum: hier kan de gebruiker filteren op een specifieke range van Alerts binnen een bepaalde periode.

Verschillende tabbladen

Aan de linkerkant vind je een menu met verschillende tabbladen:

• Inbox: alle notificaties die aan jouw account zijn toegewezen;
  • Portefeuille: gefilterde notificaties n.a.v. opgeslagen filters. (Lees hier meer over bij ‘Filters opslaan in Portefeuille’);
  • Overzicht: alle notificaties;
  • Archief: alle notificaties die handmatig en automatisch zijn gearchiveerd.

Dit menu is op desktop in te klappen.

Filters en zoekbalk

De grootste update is dat het mogelijk is om de alerts op bovenstaande gegevens te filteren. Deze filters worden lokaal in de browser opgeslagen, waardoor bij het verversen of opnieuw bezoeken van de pagina de filters niet opnieuw ingesteld hoeven te worden.

Om snel een alert te zoeken zonder de filters te gebruiken kan de zoekbalk gebruikt worden om binnen notificaties op zoekwoorden te zoeken, bijvoorbeeld op (delen van) de omschrijving, klantnaam of gebruiker.

Filters opslaan in ‘Portfolio'

In ‘Portefeuille’ kan een notificatie-overzicht ingesteld worden op filters die je vaak gebruikt. Door op het ‘opslaan’-icoon te klikken worden deze opgeslagen op jouw account. Door op het ‘verwijderen’-icoon te klikken verwijder je de opgeslagen filters en zie je een ongefilterd overzicht.

Nieuw design voor klantgebruikers

Het grote gemis bij klantgebruikers was dat oudere notificaties niet terug gevonden konden worden. Het overzicht voor klantgebruikers is uitgebreid met extra datumtabellen, het toevoegen van filters en de verschillende tabbladen in het inklapbare menu aan de linkerkant.

Verbeteringen

DocFlow & SBR

• NT15 met nieuwe xpath volgens KvK is nu mogelijk.
  • SBR kredietrevisie kan nu ook naar andere financiële partijen gestuurd worden dan alleen banken. Ook werkt het nu volgens de laatste versie van SBR.
  • DocFlow templates/sjablonen komen nu uit de database i.p.v. sourcecode files. Dit verandert niets voor de gebruikerservaring, maar stelt ons in staat om flows in productie aan te passen en maakt het onboarden/aanmaken een stuk makkelijker.