Nieuwe functionaliteit

Ondertekenen pdf documenten

In samenwerking met Digidentity is het nu in Docflow mogelijk om pdf-bestanden digitaal te ondertekenen.

Afhankelijk van uw processen, kan het ondertekenen van een document in slechts 3 stappen worden uitgevoerd:

• Upload het document in Docflow
  • Klik op goedkeuren
  • Voer uw veiligheidscode in op de Digidentity app

De volgende niveaus van smartcards worden ondersteund voor digitale ondertekening:

• Personal_level0
  • Personal_level3
  • Personal_level4
  • Professional_level4

Neem contact op met uw verkoop- / accountmanager om de functionaliteit voor uw organisatie in te schakelen.

Docflow Dashboard

Het dashboard dat gebruikt wordt voor Docflow, heeft een aantal nieuwe functionaliteiten gekregen. Als eerste is de uitbreiding van het aantal zoekvelden. Het is nu mogelijk om te zoeken op zowel de klantnaam als klantnummer.

Een extra kolom is toegevoegd aan het overzicht van de flows: staat. Zoals wellicht bekend bij sommigen gaat een flow van de ene staat naar de andere (bijvoorbeeld accountant-review naar client-approve). Met de toevoeging van deze kolom, is het nu eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een overzicht te krijgen van alle documenten die wachten op goedkeuring van de klant.

De laatste toevoeging is de mogelijkheid tot het exporteren van de data. De zoekresultaten die in de overzichten te zien zijn, kunnen nu met een enkele druk op de knop worden geëxporteerd naar csv (Excel). Hier kan het bijvoorbeeld voor analyse doeleinden worden gebruikt.

Login page

De nieuwe inlog pagina is gebruiksvriendelijker en heeft een nieuw design gekregen

Er zijn meer mogelijkheden om je eigen branding op de login pagina toe te passen. Zo zijn bijvoorbeeld de kleuren van de header en de footer te wijzigen en kan er een logo in de header en naast de loginvelden geplaatst worden.

voorbeeld in ctrl stijl

Vernieuwd: Financiele rapportage

De vernieuwde Financiele Raportage heeft een nieuw modern design gekregen. De rapporten laden sneller. Ook het importeren van data gaat sneller.

De menus en selecties zijn geherstructureerd voor een beter overzicht en gebruiksgemak.

Financiele Rapportage is responsive en dus ook mobiel te gebruiken.

Verbeteringen

• Diverse verbeteringen op de achtergrond die bijdragen aan een optimale performance en de stabiliteit van het platform
  • Wanneer het Digidentity tekenscherm wordt afgesloten zijn nu de goed/afkeur knoppen direct zichtbaar
  • Extra functionaliteit is toegevoegd aan het ondertekenen van PDF documenten: het is nu mogelijk om een flow te configureren waarbij de pagina wordt aangegeven waar de handtekeningenpagina wordt toegevoegd
  • Een verbetering in Docflow geeft ons de mogelijkheid om sneller (nieuwe) flows uit te rollen voor een organisatie. Als resultaat kunnen we u nog steller onboarden!
  • SBA flows worden standaard opgestart met de interne controle voordat deze naar de klant worden verzonden (voorheen was de standaard instelling dat de klant het direct te zien kreeg)
  • De volgorde van de jaartegels in de PBCL zijn geupdate