Het gebruik van Multi-Factor Authentication (MFA) verplicht gesteld om ervoor te zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw gegevens. Als onderdeel van deze verificatie dient u, wanneer u zich aanmeldt, in te loggen met MFA. Ook dient u MFA te gebruiken wanneer u uw accountgegevens wijzigt. MFA kan worden ingesteld door gebruik te maken van een eenmalige bevestigingscode om het aanmeldingsproces te voltooien.

Multi-Factor Authentication activeren

• Installeer de Google Authenticator of Microsoft Authenticator uit de App store op uw persoonlijke smartphone.

• Scan de QR code die getoond wordt bij de eerste keer inloggen met uw smartphone, of voer uw code handmatig in.

• Koppel uw authenticator app aan uw ctrl account door de responscode in te voeren bij het inloggen.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik mijn account elke keer verifiëren bij het inloggen?

Welke opties heb ik om mijn account te verifiëren?

Mijn code werkt niet, wat moet ik doen?

Wat als ik mijn telefoon verlies na het activeren van MFA?

Verandert mijn token bij het wijzigen van mijn wachtwoord?

Worden er extra kosten in rekening gebracht bij het gebruik van MFA?