Verbeteringen

• Diverse verbeteringen op de achtergrond die bijdragen aan een optimale performance en de stabiliteit van het platform
  • De Google Authenticator voor twee-factor authenticatie bevat een bug dat het niet alle security keys aan kan. Dit wordt nu door de login pagina ondervangen.
  • Wanneer gebruik wordt gemaakt van de SSO naar de PBCL, dan wordt direct de in de portal gekozen klant als actief gezet in de PBCL.
  • Wanneer er documenten vanuit een Linux (Mac) systeem wordt geupload, dan kunnen de documenten ook worden geëxporteerd naar Windows systemen. Voorheen kon het zijn dat niet ondersteunde bestandsnamen werden gebruikt.
  • Ivm onderhoud bij Logius zijn certificaten geupdate om de verzending van BTW/Publicatiestukken en andere .xbrl documenten door te laten gaan.