Nieuwe functionaliteit

PBCL

Het uiterlijk van de PBCL applicatie heeft een flinke update gekregen. Daarnaast hebben we ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de applicatie:

• PBCL Dashboard
    De landingspagina van de PBCL bestaat uit een nieuw dashboard, waarin je direct een overzicht hebt van al je klanten.

• Progressie overzicht
    In een tabel laat het progressie overzicht per PBCL zien wat de voortgang is. De vragenlijsten kunnen worden gefilterd op jaar, progressie, type en klantnaam.

• Deadlines voor alle PBCL types
    Het toevoegen van een deadline voor PBCLs is verhuisd van het jaarplan naar de configuratiepagina van de PBCLs. Hierdoor kan je direct tijdens het aanmaken van de vragenlijst invoeren wanneer je met de gegevens aan de slag wilt. Ook is het nu mogelijk om de deadlines bij alle vragenlijsten toe te passen.

Een impressie van de vernieuwde applicatie.

A screenshot of a cell phone Description automatically generated

Voor meer gedetailleerde informatie kun je de nieuwe handleidingen lezen op onze knowledge base

Verbeteringen

• Diverse verbeteringen op de achtergrond die bijdragen aan een optimale performance en de stabiliteit van het platform
  • Docflow Dashboard
    • In de logging van het dashboard wordt een beter onderscheid gemaakt tussen de AFAS FTP en AFAS Get connector
    • De csv exporter heeft een verbeterde tijdsformat waardoor het beter te gebruiken is in Excel
  • Docflow
    • Voor goed/afkeuracties is het mogelijk om deze toe te wijzen aan meerdere klantgebruikers (afhankelijk van de configuratie van de flow).
    • De snelheid van het laden van Docflow flows is verbeterd