PBCL is de afkorting voor Prepared By Client List. Het is een slimme oplossing om informatie en documenten te delen met uw intermediair. Dit kan worden gedaan door het invullen van verschillende vragenlijsten. Deze informatie en documentatie wordt gebruikt voor, bijvoorbeeld, het opstellen van de jaarrekening. Deze handleiding zal de werking van de PBCL uitleggen.

Menu

Het menu bestaat uit een aantal onderdelen. De meest linkse is het logo van de omgeving waar in wordt gewerkt. Wanneer je op de afbeelding klikt, wordt het dashboard geopend.

De link Dashboard opent ook direct het dashboard.

PBCL opent de tegelstructuur voor de klant de je het meest recent hebt geopend.

Het notificatie icoon opent de lijst met notificaties die voor je beschikbaar zijn.

Wanneer je klikt op je naam, zal een submenu verschijnen waar je je instellingen kan bekijken en kan uitloggen

Dashboard

Het PBCL dashboard bestaat uit een aantal widgets die de status laten zien van de vragenlijsten die worden ingevuld. Het dashboard is het startpunt om naar de vragenlijsten toe te gaan om in te vullen.

Status widgets

De meest kleurrijke widgets zijn de Status widgets. Met slechts 4 getallen geven deze een overzicht van de actieve PBCLs

PBCls worden geteld voor de widgets wanneer ze aan de volgende criteria voldoen:

• Klaar voor controle De PBCL is 100% compleet en heeft vragen openstaan die moeten worden gecontroleerd.
  • Voltooid - De PBCl is 100% goedgekeurd in de afgelopen 7 dagen
  • Afgekeurd - Een PBCL heeft een afgekeurde vraag die opnieuw moet worden beantwoord
  • Aankomende deadlines - Laat het aantal toekomstige deadlines zien

Wanneer je klikt op de widgets, de PBCL Progressie pagina wordt geopend met het filter automatisch ingevuld op dezelfde optie die je hebt gekozen.

De Aankomende deadlines opent een pagina met een volledig overzicht van de aankomende deadlines

Recente Notificaties

Voorbeelden van deze berichten zijn:

• Een PBCL moet worden ingevuld en heeft een naderende deadline.
  • Een vraag is afgekeurd of heeft een opmerking gekregen.

Wanneer je klikt op een notificatie, dan wordt je automatisch naar de vragenlijsten van het relevante bedrijf gestuurd.

Progressie

Wanneer je meeerdere PBCLs hebt die in de gaten moeten worden gehouden, dan geeft deze widget een perfect overzicht van hun voortgang.

Alle vragenlijsten die nog niet 100% zijn goedgekeurd, worden meegenomen in deze statitieken.

De percentages laten de voortgang van het beantwoorden van de vragenlijsten zien.

De PBCL Progressie pagina wordt geopend wanneer je klikt op de titel van de widget. Hier kan je verder inzoemen op de statussen van beschikbare PBCLs

Laatste klanten

Om eenvoudig te kunnen navigeren naar de entiteiten waar je mee aan het werk bent, is een overzicht gemaakt die de 5 meest recente klanten weergeeft. Klik je op de naam, dan wordt de vragenlijst voor de betreffende klant geopend.

Aankomende deadlines

De 5 eerstvolgende deadlines worden weergeven in het widget. Wanneer je klikt op een deadline, dan wordt de PBCL voor de betreffende klant geopend.

Een overzichtspagina wordt geopend wanneer je klikt op Bekijk alle deadlines. Hier kunnen alle toekomstige deadlines worden bekeken.

Progressie overzicht

De overzichtspagina geeft je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de voortgang van specifieke vragenlijsten.

De vier eerste filter-opties komen overeen met de widgets op het dashboard. Om vervolgens verder te kunnen filteren, kunnen ook het jaartal, de voortgang en het type pbcl vragenlijst worden aangegeven.

<!> Wanneer de lijst met PBCLs leeg is, probeer dan een aantal filters te wijzigen of te verwijderen. De huidige filtering is te selectief en heeft geen PBCLs om weer te geven..