Nieuwe functionaliteit

Vernieuwde ondertekening Middelgrote Publicatiestukken

De ondertekenstap voor het digitaal ondertekenen van Middelgrote Publicatiestukken is verduidelijkt en vereenvoudigd. De volgende stappen moeten worden doorlopen om een flow te ondertekenen:

In het dashboard staat een Alert klaar dat het publicatiestuk digitaal moet worden ondertekend. Na het klikken op de alert wordt de onderstaande afbeelding zichtbaar. Klik op goedkeuren.

Een pop-up scherm verschijnt die je door het tekenproces zal begeleiden. Als eerste moet de Digidentity app worden geopend en de QR-code worden gescand. De app zal vragen om de pincode/vingerafdruk/gezichtsherkenning in te voeren om te kunnen inloggen.

Na het inloggen wordt het ondertekenbestand aangemaakt en de “hash” verzonden naar Digidentity. Wanneer dit is gedaan ontvang je op je mobiel een tweede melding met het verzoek Flow #### te ondertekenen.

Voer hier nogmaals de pincode/vingerafdruk/gezichtsherkenning ter beveiliging in en het document wordt ondertekend.

Wanneer dit is uitgevoerd zal automatisch het scherm vernieuwen en onderstaande afbeelding weergeven. Op dit moment is het document succesvol ondertekend en zal de klant zijn gebruikelijke taak ontvangen om het document te verzenden naar de KvK.